Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
Ár:
9.000 Ft (7.087 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: Creaport, Nutrend

CREAPORT (600 GRAMM) ORANGE

Ár:
9.000 Ft (7.087 Ft + ÁFA)
Gyártó: Nutrend
Kiszerelés: 600 gramm
Egységár: 15,00 Ft/gramm
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Ízesítés
Orange
Kiszerelés
600 gr
Menny.:db

Leírás

Első osztályú kreatin termék, amely a kreatin három különböző formáját tartalmazza, optimális adag szénhidráttal kiegészítve. Az instant keveréket úgy tervezték, hogy hatékonyan javítsa a regenerációt és kiegészítse a glikogént megerőltető fizikai aktivitás után.

  • 3000 mg tiszta kreatin adagonként
  • 1000 mg L-glutamin adagonként
  • 20,5 g szénhidrát egy adagban
  • kevés a cukor azonnali formában


Javasolt adagolás : Keverjen el 30 g-os adagot 150 ml vízzel. Naponta legfeljebb egyszer használja edzés után. Ne lépje túl az ajánlott adagot.
Felhasználás : 1 mérőkanál = kb. 30 g. Az ajánlott adagot vízzel jól összekeverjük.


FIGYELMEZTETÉS
: Étrend-kiegészítő, cukorral és édesítőszerekkel. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Nem gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára készült. Tartsa távol gyermekektől. Hőtől, fagytól és nedvességtől távol tartandó.


Összetevők:


 maltodextrin, kreatin-monohidrát - Creapure®, taurin, L-glutamin, instant BCAA keveréke (L-leucin, L-izoleucin, L-valin, emulgeálószer szójalecitin ), glükóz, magnézium-citrát - Akvamin, kreatin-citrát, savanyúságot szabályozó citromsav, aroma, kreatin-monohidrát – Kre-Alkalyn®, stabilizátor akácmézga és xantángumi, csomósodást gátló anyag kalcium-foszfát és szilícium-dioxid, Ceratonia siliqua kivonat (95% D-pinitol), édesítőszerek szukralóz és szteviol-glikozidok , kalcium D-pantotenát, piridoxin-hidroklorid, színezőanyag béta-karotin, króm-laktát, cianokobalamin. Ez a termék nyomokban tejfehérjét tartalmazhat.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!