Útkövetés

UNIVERSAL ANIMAL JUICED AMINOS - 376g. -

UNIVERSAL ANIMAL JUICED AMINOS 376g.
7 000 Ft
Ízek

5-6 munkanap
18617 Ft/kg
+

Az egyik legmegbízhatóbb amino készítmény 1983 óta!

A teljesen új ANIMAL JUICED AMINOS egy igen hatékony aminosav keverék, kifejezetten erő sportot űzők számára. Mit tartalmaz? Minden egyes kanál ANIMAL JUICED AMINOS instant elágazó láncú aminosavak (BCAA) és esszenciális aminosavak keveréke, kiegészítve teljesítményt és regenerációt fokozó összetevőkkel. 

Az ANIMAL JUICED AMINOS tudományosan tesztelt 2:1:1 arányú elágazó láncú aminosavat tartalmaz instant formában. Mit jelent pontosan hogy instant? Nos, az ANIMAL JUICED AMINOS BCAA része azonnal és tökéletesen, csomómentesen feloldódik a vízben. Az ANIMAL JUICED AMINOS egyszerűen elkészíthető shaker-ben vagy egyszerűen vízben elkeverve. A BCAA már bizonyított, ha az aminosavakról van szó. Anabolikus és antikatabolikus előnyökkel rendelkezik. Anabolikus, mert képes jelentősen megnövelni a protein szintézist, olyan hormonok termelését támogatja, mint az IGF-1 növekedési hormon és az inzulin, valamint segít fenntartani kedvező tesztoszteron:kortizol arányt. Antikatabolikus oldalról a BCAA megelőzi a fehérje-, és izomlebontást. Testépítők és professzionális sportolók, akik kemény edzésekkel terhelik izmaikat és szigorú diétát követnek, nem nélkülözhetik a BCAA kiegészítő használatát. Az elágazó szénláncú aminosavak (Leucin, Izoleucin és Valin) a Leucinnal az élen, ami az anabolikus folyamatok fő kiváltója, bizonyítottan izomépítő hatással rendelkeznek, segítenek megtartani a sovány izomtömeget kalória deficit idején, fokozzák az állóképességet, a regeneráció sebességét.

Adagolás:
Keverj el 1 adag ANIMAL JUICED AMINOS-t 3dl vízben. Fogyaszd edzés előtt / közben vagy után. A legjobb eredmény elérése érdekében fogyassz napi 2 adagot.

Nettó tömeg: 376g
Egy adag: 1 adagolókanál (12,57g)
Adagok száma: 30
Összetevők mennyisége egy adagban (12,57g-ban): 
Anabolikus BCAA és EAA Mátrix: 6000mg
Instant BCAA keverék (Leucin, Izoleucin, Valin), Lizin, Arginin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Hisztidin
Juiced AA Teljesítmény Keverék: 4000mg
L-taurin, Citrullin-malát, L-glutamin, AgmaPureTM, GlycoCarn®, ArginoCarn®, SustamineTM
* Nem áll rendelkezésre ajánlott napi beviteli referencia érték.
Egyéb összetevők: természetes szőlő aroma, citromsav, almasav, szukralóz, aceszulfám-kálium,  vörös #40 lake, FD&C kék #1. Szóját tartalmaz. Nyomokban tartalmazhat: tejet, tojást, földimogyorót, diót, halat, rákféléket és búzát.

Összetétel ízenként kismértékben eltérhet.

Related products

2 990 Ft ALL NUTRITION ANTICATABALL - 250g. -
Villámnézet
2 500 Ft ALLNUTRITION BCAA MAX SUPPORT - 250g
Villámnézet
5 390 Ft UNIVERSAL AMINO OCTANE - 196g
Villámnézet
4 990 Ft ULTIMATE NUTRITION GLUTAPURE (400 g)
Villámnézet
+
Találatok: 1 - 4 / 4

Kapcsolat

Power Sport Depo

Kiskunhalas, Csap u. 5.

  • dummy06 70 389 99 66

  • dummy info@powersportdepo.hu