Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
Ár:
5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: Scitec Nutriton, Vegan Vitamin

VEGAN VITAMIN (60 TABLETTA)

Ár:
5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Gyártó: Scitec Nutrition
Kiszerelés: 60 tabletta
Egységár: 99,83 Ft/tabletta
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiszerelés
60 tabletta
Menny.:db

Leírás

  • Aktív életmódot folytatóknak
  • Növényi kivonatokkal
  • Vegán B12  és D  vitaminnal kiegészítve
  • növényi Omega-3 zsírsavat tartalmaz
  • Antioxidánsokkal 
  • Jód , szelén , cink  és kalcium  tartalommal

A vitaminok és ásványi anyagok nem szolgáltatnak energiát, ugyanakkor létfontosságú tápanyagok, rengeteg élettani folyamatban vesznek részt.

A vegán életmód és táplálkozás egyre nagyobb teret hódít a világon, így az olyan étrend-kiegészítőnek is nagy szerep jut, amik megfelelnek a veganizmus követelményeinek és a vegán táplálkozást folytatók elvárásainak.

A Vegan Vitamin csak vegán forrásból tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat és olyan mikrotápanyagokat, amik fontosak a mindennapokban.

Növényi hatóanyagokat is tartalmaz, mint a cékla vagy a chlorella alga kivonat.

Vegán forrásból tartalmaz D vitamint is. A D vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez.*

Növényi forrásból tartalmaz még omega-3 zsírsavat, alfa-linolénsav formában. Ebből a formából a szervezetünk egyéb más omega-3 típusú zsírsavakat állít elő. A növényi kivonatok között találjuk még a szőlőmag és a kurkuma kivonatot is.

 A B12-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normál vörösvérsejt-képződéshez és az immunrendszer normál működéséhez.

 A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához, az egészséges izomfunkció fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez.

 A jód hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

 A szelén hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a pajzsmirigy normál működéshez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

 A kalcium hozzájárul a normál izomműködéshez, szükséges a normál csontozat fenntartásához.

*Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Adagolási javaslat:Vegyen be naponta egy tablettát egy pohár vízzel.

Figyelmeztetések:Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! A termék fogyasztása ismert alapbetegség, valamint gyógyszerszedés esetén nem ajánlott.

Tárolása:Szorosan lezárva, száraz, hűvös helyen tartandó.
 

ÖSSZETEVŐK:

tömegnövelő szer (cellulózgél), kalcium-karbonát, zöld alga (Chlorella vulgaris) por, cékla (Beta vulgaris) gumókivonat, lenmag (Linum usitatissimum) olaj por, szőlőmagkivonat (Vitis vinifera), bevonat {stabilizátorok [poli(vinil-alkohol)-poli(etilénglikol) ojtott kopolimer, polivinil-alkohol], csomósodást gátló anyagok (talkum, zsírsavak mono- és digliceridjei), színezék (vas-oxidok és vas-hidroxidok)}, cink-szulfát, kurkuma (Curcuma longa) rizóma kivonat, csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid), nátrium-szelenit, D-vitamin készítmény [kukorica-keményítő, sűrítőanyag (gumiarábikum), csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), antioxidánsok (nátrium-aszkorbát, tokoferolban gazdag kivonat), kolekalciferol], kálium-jodid, cianokobalamin. Tejet, tojást, glutént, szóját, földimogyorót, dióféléket, zellert, halat, rákféléket, puhatestűeket és kén-dioxidot tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékeink

Kiszerelés: 100 tabletta
5.490 Ft (4.323 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 60 kapszula
5.000 Ft (3.937 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 30 kapszula
5.000 Ft (3.937 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 90 tabletta
4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 30 pak
7.000 Ft (5.512 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 90 tabletta
7.000 Ft 6.125 Ft (4.823 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 120 kapszula
3.700 Ft (2.913 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 120 tabletta
3.690 Ft (2.906 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 30 kapszula
3.300 Ft (2.598 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 60 tabletta
2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)