Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
Ár:
22.000 Ft (17.323 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: MuscleMeds, Stemtropin

STEMTROPIN (60 KAPSZULA)

Ár:
22.000 Ft (17.323 Ft + ÁFA)
Gyártó: MuscleMeds
Kiszerelés: 60 kapszula
Egységár: 366,67 Ft/kapszula
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiszerelés
60 kapszula
Menny.:db

Leírás

A STEMTROPIN (60 KAPSZULA) az őssejttudomány és az izomteljesítmény élvonalába tartozik. Az új őssejtkutatások feltárták az őssejtek fontos szerepét az izomépítésben és -regenerációban. Ez az úttörő kutatás és a természetes őssejt-aktivátorok felfedezése megnyitja az ajtót a sportolók előtt, hogy fokozzák az izomépítést, a teljesítményt és a felépülést, és hasznos lehet az életkorral összefüggő izomvesztés leküzdésében is. Izmainkban őssejtek találhatók, amelyek a szövetek növekedését és helyreállítását hajtják végre.

STEMTROPIN (60 KAPSZULA) klinikailag tesztelt összetevőket tartalmaz, amelyek serkentik az őssejtek termelését és fokozzák a növekedési hormon felszabadulását mind edzés közben, mind alvás közben a fokozott izomépítés és regenerálódás érdekében, akár két órán belül.

AZ ŐSSEJTEK JAVÍTJÁK A SÉRÜLÉSEKBŐL VALÓ FELÉPÜLÉST
A hivatásos sportolók általi őssejtek használata a teljesítmény fokozására és a sérülések utáni felépülés javítására egyre népszerűbb. A világ legismertebb sportolói közül néhányan bevallották, hogy őssejteket használnak. Az őssejtkezelés azonban nagyon költséges. A STEMTROPIN (60 KAPSZULA)  az első olyan természetes étrend-kiegészítő, amely serkenti mind az őssejtek, mind a növekedési hormon fokozott termelését, hogy az izomhipertrófiát és az izomszövetek regenerálódását idézze elő. A kutatások kimutatták, hogy az őssejtek kritikus szerepet játszanak a sérült izmok, például ficamok és izomszakadások hatékony izomregenerációjában, valamint a műtét utáni gyógyulásban.


A STEMTROPIN (60 KAPSZULA) növekedési hormon- és őssejttermelést fokozó képessége segíthet az izomméret, az erő és a sportteljesítmény javításában. Ellenállási súlyzós edzéssel együtt alkalmazva az őssejttermelés és a növekedési hormon optimalizálása jelentős hatással lehet az izomnövekedésre, valamint a szervezet újjáépítési és regenerációs képességére. A STEMTROPIN klinikailag hatásos dózisú homoktövis természetes gyógynövényt tartalmaz, amelyről kimutatták, hogy 20%-kal fokozza az őssejttermelést. Az izomépítés és a felépülés további fokozása érdekében a STEMTROPIN növeli a növekedési hormon szintjét is, amely a fehérjeanabolizmus és a szövetnövekedés egyik fő szabályozója. Edzés előtt bevéve a STEMTROPIN kulcsfontosságú összetevői akár 72%-kal is növelhetik a növekedési hormon szintjét.

AZ ÉLETKORRAL ÖSSZEFÜGGŐ IZOMVESZTÉS ELLENI KÜZDELEM
Ahogy öregszünk, kezdünk elveszíteni az izomtömegünket és az erőnket. Ezt az állapotot szarkopéniának vagy életkorral összefüggő izomvesztésnek nevezik. A kutatók megállapították, hogy az életkorral összefüggő izomvesztés közvetlenül összefügg mind az őssejtek, mind a kulcsfontosságú hormonális növekedési faktorok csökkenésével. Az őssejttermelés és a növekedési hormonszint fokozásával a STEMTROPIN (60 KAPSZULA) segíthet megfordítani az izomnövekedés és -regeneráció kulcsfontosságú szabályozóinak csökkenését, lehetővé téve az aktívabb életmód fenntartását és helyreállítását.

Javasolt adagolás:napi két kapszula (egy adag) fogyasztás. Az is a legjobb, ha ezt a terméket edzés előtt veszi be a jobb atlétikai teljesítmény érdekében. Az izmok helyreállításának elősegítése érdekében a Stemtropin bevehető este lefekvés előtt, különösen mivel melatonint tartalmaz, így segíthet elaludni . 

Figyelmeztetés: Gyermekektől elzárva tartandó. Terhesség vagy szoptatás esetén, vagy amennyiben bármilyen gyógyszert fogyasztasz, vagy bármilyen betegségben szenvedsz, a használat előtt konzultálj kezelőorvosoddal. Csak felnőttek számára. A javasolt napi adagot ne lépd túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet.

Tápanyagtartalom

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékeink