Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
Ár:
5.200 Ft (4.094 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: A-AKG, OSTROVIT

A-AKG (200 GR) ORANGE

Ár:
5.200 Ft (4.094 Ft + ÁFA)
Gyártó: OstroVit
Kiszerelés: 200 gr
Egységár: 26,00 Ft/gr
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Ízesítés
Kiszerelés
200 gr
Menny.:db

Leírás

Az OstroVit A-AKG a legigényesebb sportolók számára készült étrend-kiegészítő. A készítmény legtisztább, rendkívül fejlett mikronizálása lehetővé tette az arginin-alfa-ketoglutarát leginkább emészthető formájának előállítását.



A-AKG – L-arginin-alfa-ketoglutarát
Az arginin-alfa-ketoglutarát a glutársav és az arginin kémiai vegyülete. A glutársav a citromsav-ciklus terméke, az összes oxigénnel lélegző szervezet anyagcseréjének végső szakasza, amelyet gyakran Krebs-ciklusnak is neveznek. Az arginin a szervezetünkben előforduló aminosavak közé tartozik, aktívan részt vesz a legfontosabb életfolyamatokban. E két molekula kombinációja szinergetikus vegyületet képez (a két vegyület hatékonyabban működik együtt, mint egy).


Az A-AKG a no-booster csoportba tartozó anyagok közé tartozik. Fokozza a nitrogén-monoxid termelését, ami az erek tágulását okozza az edzések során. Az arginin-alfa-ketoglutarát erőt és hatékonyságot növelő tulajdonságainak köszönhetően lehetővé teszi a korábban elérhetetlen akadályok lebontását.

  • Az erek kitágításával fokozza a véráramlást az izmokban, ami növeli az erőt
  • Tökéletes oxigénszállító a sejtek számára. Tökéletesen oxigénnel telítődnek, növelve a hatékonyságunkat
  • A nitrogén-monoxid termelésének növelésével rendkívüli "izompumpa" hatást kapunk
  • Felgyorsítja a szervezet regenerálódását nehéz és befejező edzések után
  • Javítja a szexuális teljesítményt


 A terméket keserű, kellemetlen íz jellemzi. Ezek a termék természetes érzékszervi jellemzői. Jó megoldás, ha a terméket lébe keverjük, vagy a port közvetlenül vízzel vagy gyümölcslével fogyasztjuk.

Adagolás: Egy adag 5 g-ot (1 gombóc) keverjen el 100-150 ml vízzel vagy kedvenc gyümölcslével.Edzésnapokon 30 perccel edzés előtt igyon meg két adagot.

Figyelmeztetés: Ne lépje túl a fogyasztásra javasolt napi adagot. Az étrend-kiegészítő nem használható a változatos étrend helyettesítésére (helyettesítésére). Kiegyensúlyozott étrend és egészséges életmód javasolt. Ne egyen, ha allergiás a termék bármely összetevőjére. A terméket gyermekek, terhes nők és szoptató anyák nem használhatják. Kisgyermekek elől elzárva tartandó.


Összetvők:100% L-arginin alfa-ketoglutarát.
A termék tejet (laktózt is beleértve), szóját, földimogyorót, egyéb dióféléket, szezámmagot, zabot, tojást, rákféléket, halat tartalmazhat.


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékeink