Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
Ár:
6.300 Ft (4.961 Ft + ÁFA)
Termék címkék: BComplex Vitamin, Hiro.Lab

B-COMPLEX (120 VEGAKAPSZULA)

Ár:
6.300 Ft (4.961 Ft + ÁFA)
Gyártó: Hiro.Lab
Egységár: 52,50 Ft/vegakapszula
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiszerelés
120 kapszula

Leírás

A B-Complex egy olyan étrend-kiegészítő, amelynek célja, hogy a szervezetet a megfelelő mennyiségű, az idegrendszer, az immunrendszer és az anyagcsererendszer megfelelő működéséhez szükséges összetevőkkel látja el.

Fáradtság enyhítése
Ellenőrizze, hogy a B-vitaminok hiánya okozza-e fáradtságát és energiahiányát. A B-vitaminok támogatják az energiatermelést azáltal, hogy részt vesznek az anyagcsere folyamatokban, amelyek lehetővé teszik a szervezet számára a tápanyagok energiává történő átalakítását. A Hiro.Lab Vitamin B-Complex B-50 egy olyan étrend-kiegészítő, amely támogatja szervezete működésének javulását és lehetővé teszi, hogy természetes energiát nyerjen, miközben gondoskodik idegrendszere jó állapotáról. És ami még fontosabb, a tisztaságát tesztelték – a teljes tesztet itt tekintheti meg .

A máj megfelelő működésének támogatása
A Hiro.Lab kifejlesztette a B-Complex kiegészítőt a máj egészségének támogatására . A készítmény tiamint tartalmaz, amely részt vesz a szénhidrátok energiatermelésében, és megakadályozza a zsír felhalmozódását a májban. A riboflavin semlegesíti a szabad gyököket, megvédi a májat az oxidatív károsodástól, a niacin pedig eltávolítja a méreganyagokat, valamint csökkenti a vér koleszterin- és trigliceridszintjét , csökkentve a máj terhelését. A metilkobalamin, a B12-vitamin legjobban felszívódó formája,támogatja a vörösvértestek termelését és feldolgozását, amelyek döntő fontosságúak a szervezet oxigéntermelésében és segítik a máj regenerálódását. Támogassa testét számos szinten ezzel a Hiro.Lab kiegészítővel.

A hatóanyagok legjobb formái
Ha természetes utakat keresel közérzeted és egészséged javítására, valószínűleg azon tűnődsz, hogy milyen étrend-kiegészítőket érdemes használni a kívánt eredmény eléréséhez. A betain TMG (trimetilglicin) lehet a megfelelő megoldás az Ön számára. Ez egy kémiai vegyület az aminosavak csoportjából, amely természetesen előfordul a szervezetben. Kémiai szerkezetében különbözik a standard betaintól, ami stabilabbá és hatásosabbá teszi. A betain TMG pozitív hatással van a szív működésére azáltal, hogy csökkenti a homocisztein szintjét – egy káros anyag, amely szívbetegséghez vezethet. Ezenkívül a Betaine TMG serkenti a sósav szekrécióját a gyomorban,ami elengedhetetlen a fehérjék és ásványi anyagok emésztéséhez. Ez a fajta betain segíthet fenntartani az egészséges vér trigliceridszintjét és megakadályozza a zsír felhalmozódását a szervezetben. Érje el a Hiro.Lab B-Complex-ét, hogy természetesen gondoskodjon egészségéről és elérje egészségügyi céljait.

Adagolás:Vegyen be napi 1 kapszulát bő vízzel.

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet. Ne feledje, hogy csak az egészséges életmód és a kiegyensúlyozott étrend biztosítja a szervezet megfelelő működését és a jó állapot fenntartását.

Ne lépje túl a napi fogyasztásra ajánlott adagokat. A terméket nem használhatják azok, akik allergiásak valamelyik összetevőjére. Használata nem javasolt terhes és szoptató nők számára. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, szobahőmérsékleten, szorosan lezárt tartályokban tárolandó.

Legjobb megadás előtt: a dátum és a gyártási tétel száma a csomagolás oldalán/alján található.
 

Tápanyagtartalom

 

#hero.lab #Bvitamin #BComplex #vitamin
Összetevők: B1-vitamin (tiamin-mononitrát), kolin (kolin-bitartarát), pantoténsav (kalcium-D-pantotenát), térfogatnövelő anyag – mikrokristályos cellulóz, B2-vitamin (riboflavin), niacin (nikotinamid), B6-vitamin (hidroklorid-metil-piridoxin), B2-metil-piridoxin, B2-vitamin (p-betamino), Pa-Bazo-triben-amino kobalamin), csomósodást gátló – zsírsavak magnéziumsói, folsav (pteroilmonoglutaminsav), biotin (D-biotin), kapszula – töltőanyag – hidroxipropil-metil-cellulóz. Tejet, szóját, tojást és dióféléket tartalmazhat .

Étrend-kiegészítő. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére vagy megelőzésére.
 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!