Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
Ár:
3.800 Ft (2.992 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: BCAA MEGA STRONG, NUTREND

BCAA LIQUID (500 ML) ORANGE

Ár:
3.800 Ft (2.992 Ft + ÁFA)
Gyártó: Nutrend
Kiszerelés: 500 ml
Egységár: 7,60 Ft/ml
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Ízesítés
Orange
Kiszerelés
500 ml
Menny.:db

Leírás

Az aminósavak a fehérjék építőelemei, így kulcsfontosságú szerepet játszanak az izomépítésben! A BCAA esszenciális aminósavak az izmok 33 %-át alkotják és alapvető szerepet játszanak a fehérjeszintézisben, energizálásban, valamint testzsírcsökkentő hatással is bírnak.

A Nutrend Amino BCAA 40.000 mg szabad formájú elágazó szénláncú aminosavat tartalmaz literenként! A folyékony formula gyorsabb és tökéletesebb felszívódást biztosít, mint a hagyományos kapszulás, tablettás készítmények. A folyékony formának köszönhetően ultragyors a felszívódás és jobb a hasznosulása, mint a hagyományos BCAA termékeknek.

Védi izmaidat az intenzív edzés, vagy stressz által kiváltott katabolizmustól, fokozza a fehérjeszintézist, gyorsítja a regenerációt, energizálja az izomzatot, növeli az izomtömeged és az erőt.

Előnyei: 

  • Szabad kristályos forma
  • Nagy mennyiségű BCAA tartalom (80 000 mg/l)
  • Könnyen és ultragyorsan felszívódó folyékony formula
  • Gyors és tökéletes fehérjeforrás
  • Növeli az anabolizmust (fehérjeszintézis)
  • Nagyobb energia és teljesítőképesség
  • Antikatabolikus hatás
  • Gyorsabb regenerálódás 
  • Cukor és aszpartam mentes 

Javasolt adagolás:
Az izmok védelmében (katabolizmus) és a teljesítőképesség növeléshez : 40 ml termék 15-30 perccel edzés előtt. Az izmok regenerálása érdekében: 40 ml termék közvetlenül edzés után!

 

Figyelmeztetés:Nem helyettesíti a változatos étrendet. Nem gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Tartsa távol gyermekektől. Száraz helyen, 25°C alatti hőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve tárolandó. Védje a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használatból vagy tárolásból eredő károkért.

Összetevők:

Egyéb összetevk: ​víz, szarvasmarha-hidrolizátum zselatin, kazein-hidrolizátum PeptoPro®, L-arginin-hidroklorid, L-ornitin-hidroklorid, citromsav-savszabályozó, trópusi emulzió (napraforgóolaj, aroma, színezékek E 160a és E 160e), édesítőszerek aceszulfám K, szorbinsav és szukralsav és nátrium-benzoát, emulgeálószer, zsírsavak mono- és digliceridjei.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékeink

Kiszerelés: 90 kapszula
4.390 Ft (3.457 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 120 kapszula
6.500 Ft (5.118 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 300 kapszula
14.000 Ft (11.024 Ft + ÁFA)