Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
Ár:
5.700 Ft (4.488 Ft + ÁFA)
Menny.:db

MARINE COLLAGEN + HYALURONIC ACID + VITAMIN C (120 KAPSZULA)

Ár:
5.700 Ft (4.488 Ft + ÁFA)
Gyártó: OstroVit
Kiszerelés: 120 kapszula
Egységár: 47,50 Ft/kapszula
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiszerelés
120 kapszula
Menny.:db

Leírás


 

Adagolás: Naponta 1 adagot (4 kapszula) vegyen be.

 

OstroVit tengeri kollagén hialuronsavval és C-vitaminnal
 

A kollagén - az emberi testben található egyik legfontosabb fehérje. Szinte minden emberi szövetben jelen van. Ez az alapvető építőelem, többek között a bőr, az inak, a csontok, az ízületek, a szem szaruhártyája. Felelős az ízületi folyadék termeléséért, a porc rugalmasságáért és keménységéért, a bőr hidratálásáért és a megfelelő bőrmegújításért. Hatással van a kötőszövet kohéziójára, erejére és rugalmasságára. Ezenkívül egyedülálló képességgel rendelkezik a víz megkötésére, aminek köszönhetően a bőr megtartja a megfelelő feszességet, rugalmasságot és feszültséget. 26 éves kor után a kollagén rostok mennyisége természetesen csökken, és a test elveszíti az újjáépítés képességét. A megnövekedett fizikai aktivitás emellett fokozza a kollagén pusztulási folyamatát, ezért annak kiegészítése intenzív gyakorlatok és edzések során nagyon fontos. A kollagénhiány okozza a mozgászavarokat, az ízületek merevségét és a hátfájást, ráncokat, narancsbőrt, a bőr hidratáltságát és feszességét.


Hialuronsav - A hialuronsav a testápoló kozmetikumok, a fiatalító kozmetikumok összetevőjeként és az öregedésgátló szereként társul hozzánk leggyakrabban. A hialuronsav tulajdonságainak köszönhetően növelheti a bőr rugalmasságát, amely megvédhet minket a nem kívánt striáktól, rontva az alakunk vizuális hatását. A hialuronsavval történő orális kiegészítés növeli bőrünk szintjét, ennek köszönhetően felgyorsíthatja a gyógyulást sérülések, vágások, horzsolások vagy lágyrész károsodások után. A hialuronsav kiegészítésének egyik legkívánatosabb előnye a csontok, az ízületek és a kötőszövet működésére gyakorolt ​​pozitív hatás. Testünk hialuronsavban gazdag, közvetlenül a motoros szervek körül. A kiegészítés egyértelmű előnyökkel jár mindazok számára, akik keményen edzenek, futnak és megpróbálnak minden nap aktívan élni. Ha egyike ezeknek az embereknek, gondoskodjon csontjairól és ízületeiről hialuronsavval kiegészítve.


A C-vitamin, amint a neve is mutatja, nélkülözhetetlen szerves vegyi anyag. Ez egy exogén tápanyag az emberi étrendben, amely elsősorban a kötőszövet és a csontok megfelelő működéséért felelős. Biológiailag aktív formája - a C-vitamin - redukálószerként és koenzimként működik az emberi test számos metabolikus útvonalán. A C-vitamint az egyik fő antioxidánsnak tekintik. A termékben található C-vitamin segít a kollagén megfelelő termelésében a porc, az íny, a bőr és a fogak megfelelő működésének biztosítása érdekében.


 - A kollagén erősíti a kollagén rostok szintézisét
 - A kollagén erősíti a csontokat és az ízületeket
 - A kollagén fenntartja a megfelelő feszességet, rugalmasságot és a bőr tónusát
 - A kollagén gátolja a ráncok és a narancsbőr képződését
 - A hialuronsav építési funkciókat lát el és kitölti a sejtek közötti tereket
 - A hialuronsav hozzájárulhat a bőr öregedésének késleltetéséhez
 - A hialuronsav hozzájárulhat az ízületek, a csontok és a kötőszövetek megfelelő működéséhez
 - A kiegészítő hozzájárulhat a bőr rugalmasságának növeléséhez

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékeink