Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
Ár:
1.900 Ft (1.496 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: Applied Nutrition, Cream of Rice

CREAM OF RICE (210 GRAMM) TOFFEE BISQUIT

Ár:
1.900 Ft (1.496 Ft + ÁFA)
Gyártó: Applied Nutrition
Kiszerelés: 210 gr
Egységár: 9,05 Ft/gramm
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Ízesítés
Kiszerelés
210 gr
Menny.:db

Leírás

Az Applied Nutrition's Cream of Rice nagyszerű szénhidrátforrás, amely kíméli a gyomrot és ízletes is. A vegánok számára is kiváló energiaforrás, hogy jóllakottan érezze magát, és feltöltődjön az előttünk álló napra.

FŐBB ELŐNYÖK:

  • 25 g összetett szénhidrát 30 g adagonként
  • Tökéletes keverés hideg-meleg vízzel/tejjel
  • Alacsony cukor- és zsírszegény
  • Alkalmas vegánoknak (kivéve a karamell keksz ízét)
  • Halal tanúsítvánnyal rendelkező termék

TÖKÉLETES REGGELÉRE : Az Applied Nutrition rizskréme tökéletes kezdete a napnak. Tele van energiával, amitől egész délelőtt lendületben leszel. Gyorsan felvehet, ha úgy érzi, hogy szüksége van egy kis lendületre a nap folyamán.

5 ÍZES ÍZ: Az ízesítetlen rizskrém-kiegészítő finom, de természetes, hogy időnként összekeverjük. Választhat alma crumble, golden szirup, málnás ripple vagy karamell keksz közül, ha csemegere vágyik.

A KOMPLEX SZÉNHIDRÁTOK FORRÁSA: Minden 30 g-os adag 25 g összetett szénhidrátot tartalmaz. Emiatt a rizskrém nagyszerű energiaforrássá teszi a nap folyamán, vagy táplálja a következő edzést. További bónuszként alacsony a zsír- és cukortartalma.

VEGÁNOK SZÁMÁRA ALKALMAZHATÓ: A rizskrém a különböző táplálkozási igényekhez igazítható, mert mindenki élvezheti a finom falatokat. Vízzel is elkészíthető, így vegánok számára is fogyasztható, miközben kiváló energia-kiegészítő. Ez is Halal tanúsítvánnyal rendelkező termék.

KÖNNYEN ELKÉSZÍTHETŐ: Az Applied Nutrition hihetetlenül egyszerűvé tette a rizskrém elkészítését. 1 gombóc körülbelül 30 g-os adagot jelent, amit vízzel vagy tejjel elkeverve 2 percre a mikrohullámú sütőbe tesszük. Tökéletes, ha úton van és siet.

Javasolt adagolás:Keverjen el 1 kanál (30 g) 100-150 ml forrásban lévő vízzel. Jól keverjük össze és hagyjuk állni 1-2 percig. Keverje újra és élvezze. 2. LEHETŐSÉG: Keverjen el 1 kanál (30 g) 100-150 ml hideg vízzel vagy tejjel, és jól keverje össze. Tedd a mikrohullámú sütőbe 2 percre. Keverje újra és élvezze. A gombócok csak becslések, mérlegelés javasolt.

Figyelmeztetés:A termék használata előtt kérdezze meg egy képzett egészségügyi szakembert, ha Ön 18 éven aluli, terhes vagy szoptat, vagy ha bármilyen ismert vagy gyanított egészségügyi állapota(i), vagy vényköteles vagy OTC gyógyszer(eke)t szed. Nem használható a változatos étrend és az egészséges életmód helyettesítésére. Tárolja ezt a terméket hűvös, száraz helyen, gyermekektől elzárva. Ne lépje túl a javasolt felhasználást.
 

Tápanyagtartalom

 

 

 

Összetevők:


Apple Crumble
fehér rizsliszt, aroma, só, szukralóz, őrölt fahéj.

Golden Syrup
fehér rizsliszt, aroma, só, színezék (E150a), szukralóz.

Málna Ripple
fehér rizsliszt, aroma, só, szukralóz.

Karamell keksz
fehér rizsliszt, aroma, sovány tejpor, só, színezék ( E150a ), szukralóz.

Ízesítetlen
fehér rizsliszt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékeink

Kiszerelés: 1000 gr
8.500 Ft (6.693 Ft + ÁFA)