Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
Ár:
6.500 Ft (5.118 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: EAA FUSION, PURE GOLD

EAA FUSION (500 GR) GREEN APPLE

Ár:
6.500 Ft (5.118 Ft + ÁFA)
Gyártó: Pure Gold Protein
Kiszerelés: 500 gr
Egységár: 13,00 Ft/gr
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Ízesítés
Kiszerelés
500 gr
Menny.:db

Leírás

 
 

Köztudott, hogy az izmok főképp fehérjékből épülnek fel, azt azonban már kevesebben tudják, hogy a fehérjék építőkövei az aminosavak. Ezen formulánk biztosítja mind a 9 esszenciális aminosavat, valamint L-Glutamint annak érdekében, hogy a sportolók által legszélesebb körben használatos aminosavakat egy termékben ötvözve tudjuk kínálni számodra. Az esszenciális aminosavakat testünk nem képes magától előállítani, ezért kiemelten fontos lenne a bevitelük étrendünk részeként, míg a Glutamin egy feltételesen esszenciális aminosav, amely bizonyos körülmények között esszenciális aminosavvá válhat, például intenzív edzések során.

Adagolási javaslat: Keverjen össze 1 adag (9 g – mérőkanál a 15 ml-es jelzésig töltve) port 400 ml vízzel. Használja 30-40 perccel edzés előtt, és edzés után, vagy lefekvés előtt. A pihenőnapokon étkezések között szedjen be egy adagot. Napi egy vagy két adag fogyasztása ajánlott.

Figyelmeztetés: Kisgyermekek elől elzárva tartandó! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget!

Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült.

Tárolás: A terméket napfénytől vagy egyéb hőhatástól védve, 6 és 26 °C közötti hőmérsékleten, valamint 65%-os relatív páratartalom alatt tárolja!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!