Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
Ár:
460 Ft (362 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: MAGNESLIFE STRONG, NUTREND

MAGNESLIFE STRONG (60 ML)

Ár:
460 Ft (362 Ft + ÁFA)
Gyártó: Nutrend
Kiszerelés: 60 ml
Egységár: 7,67 Ft/ml
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiszerelés
60 ml
Menny.:db

Leírás

Magneslife Strong egy kis shot, amely 375 mg magnéziumot tartalmaz jól felszívódó formában. Hozzájárul a megfelelő anyagcseréhez, amely létfontosságú az energiatermeléshez. Emellett csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget, gondoskodik a megfelelő izomműködésről és fehérjeszintézisről. Ezt minden sportoló és nem sportos ember értékelni fogja, akik fenn akarják tartani vagy növelni szeretnék az izomtömeget. A termék egyaránt használható fogyáshoz és izomtömeg növeléséhez.

A termék nagy mennyiségű B6-vitamint tartalmaz, cukrot viszont éppen ellenkezőleg, szinte semennyit (kevesebb, mint 0,3 g), aminek köszönhetően diéta közben is fogyasztható.

 
 
 
Adagolás: A hosszú távú fizikai teljesítményre való felkészülés során a terméket a várható fizikai teljesítmény előtt 2-3 nappal, lefekvés előtt este vedd be. A termék mindig legyen nálad hosszas vagy kimerítő edzés során, és szükség esetén fogyassz belőle.

Naponta maximum 1 tubussal igyál meg közvetlenül a felbontás után vagy vízzel való összekeverést követően azonnal. Használat előtt felrázandó. Felbontás után azonnal elfogyasztandó. Könnyű üledék kicsapódása a termék természetes tulajdonsága, nem rendellenesség.

 
 
 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékeink