Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
Ár:
10.990 Ft (8.654 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: CASEIN COMPLEX, SCITEC

100% CASEIN COMPLEX (920 GR) MARACUJA WHITE CHOCOLATE

Ár:
10.990 Ft (8.654 Ft + ÁFA)
Gyártó: Scitec Nutrition
Kiszerelés: 920 gr
Egységár: 11,95 Ft/gr
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Ízesítés
Kiszerelés
920 gr
Menny.:db

Leírás

Adagolás: Keverjen össze 1 adag (30 g – ¾ adagolókanál) port 350 ml vízzel naponta és alaposan rázza össze. A 100% Kazein komplex ideális lehet, ha az étkezések túl messze vannak egymástól valamilyen okból, vagy lefekvés előtt. Ha használ edzés előtti és edzés közbeni formulát (fehérje vagy aminosavak), akkor lehetőség szerint a kazein legyen az edzés utáni fő fehérjeforrás.

 


Nincs az az építkezés, ami haladna építőanyag hiányában. Tégla nélkül nem tudsz falazni. Az izmoknak is van építőanyaguk. Ez pedig a fehérje. Fehérje nélkül nincs izomépítés. Amennyiben nem veszel magadhoz elegendő mennyiségű és minőségű fehérjét, az izmaid nem fognak fejlődni.


A szükséges fehérjemennyiség nagyobbik részét persze szilárd táplálékokból kell magadhoz venned. Azonban óriási segítség lehet bizonyos időpontokban, ha az adott időpontra specifikusan kifejlesztett fehérjét alkalmazol. Ilyen a lefekvés előtti időpont. Ilyenkor célszerű kifejezetten lassan felszívódó, szervezetünket aminosavakkal hosszú időn keresztül ellátó fehérjét fogyasztani. Miért? Mert így alvás közben is folyamatosan el lesznek látva izmaink éltető tápanyaggal, építőanyaggal, így az izomnövekedésed zavartalan lesz. Nem mellékesen, az ilyen lassan felszívódó fehérjeforrások egy.egy kimaradt étkezés szénhidrátmentes (ha ez szempont), ám fehérjedús pótlására is remek alternatívát nyújtanak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!