Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
Ár:
1.000 Ft (787 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: Flavoured Souce, Ostrovit

CHOCOLATE FLAVOURED SAUCE (350 GRAMM) CHOCOLATE

Ár:
1.000 Ft (787 Ft + ÁFA)
Gyártó: OstroVit
Kiszerelés: 350 gramm
Egységár: 2,86 Ft/gramm
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Ízesítés
Chocolate
Kiszerelés
350 gr
Menny.:db

Leírás

Az OstroVit csokoládé ízű szósz egy finom, cukormentes csokoládé ízű szósz! A termék tökéletes adalék desszertekhez, palacsintához, pitékhez és zsírszegény snackekhez, valamint azoknak, akik csökkenteni szeretnék a napi kalóriabevitelt. Olyan édes étel és desszert adalékot keres, amely nem hizlal? Vagy talán alacsony szénhidráttartalmú diétát követsz, és édességhiánytól szenvedsz? Próbálja ki legújabb cukormentes szószainkat. Válassza ki kedvenc ízét, és élvezze korlátlanul. A szósz egy adagja csak 0,8 kalóriát jelent!

OstroVit cukormentes szószok!
Bár a legtöbben szeretjük az édességeket, a túlevés kellemetlen következményekkel járhat egészségére és szép megjelenésére nézve. Szerencsére az édes és ízletes nem feltétlenül jelent hizlalást! Legújabb cukormentes szószaink megerősítik ezt az állítást! Hogy lehetséges ez egyáltalán? Mártásunk egyetlen adagja kevesebb, mint egy kalóriát jelent. Ezenkívül a termék teljesen mentes a cukortól, és nyomokban zsírokat és egyéb szénhidrátokat tartalmaz. Összetétele két alacsony glikémiás indexű édesítőszert tartalmaz: eritrit és szukralóz, valamint bambuszrost, amely az oldhatatlan rostok fontos forrásaként szolgál.

Kalóriamentes szószaink tökéletes alternatívát jelentenek a magas kalóriatartalmú bevonómázokhoz, öntetekhez és a nagy mennyiségű cukorral teli krémekhez. A szószok öt eredeti ízben kaphatók (csokoládé, meggy, csokoládé meggyes, kókuszos, epres), melyeket külön-külön, vagy keverve egyedi ízkombinációkat hozhat létre.

Válassza alacsony kalóriatartalmú szószunkat, ha:

  • szereti az édességeket
  • csökkentő diétát tart
  • alacsony szénhidráttartalmú diétát tart
  • csökkentse a kalóriát
  • egészségesebb alternatívát keres a hizlaló cukorban gazdag szószok helyett

Az OstroVit cukormentes szószok tökéletes ajánlat mindazok számára, akik szeretik az édességeket, de szeretnének fitten maradni. Jól teljesítenek azoknál, akik fogyni próbálnak, mert nem akadályozzák a napi étrendet. A szószok fűtőértéke szegényes, így bátran használhatod korlátlanul.

A termék legfontosabb tulajdonságai:

  • GAZDAG ÍZ – Cukormentes szószaink igazi örömet okoznak ízlelőbimbóinak. Bár a szósz cukormentes, íze intenzív és testes. A termék biztosan megfelel az Ön igényeinek!
  • ALACSONY KALÓRIA – Ha fogysz, nem kell feltétlenül kellemetlen áldozatokat hoznod. Szószainknak köszönhetően élvezheti az édességeket anélkül, hogy aggódnia kell a kalóriák miatt. Mondj búcsút lelkiismeretfurdalásodnak, és ne korlátozd tovább magad!
  • ROSTFORRÁS – A szószok vegán, 100%-ban természetes bambuszrostban gazdagok, semleges ízzel és aromával. A rostok hatására a szósz állaga tökéletes lesz, és hamarabb jóllakik.
  • KÉNYELMES CSOMAGOLÁS – A praktikus szószos üveg precíz termékadagolást tesz lehetővé. A csomagolás kis helyet foglal, így a hűtőszekrény ajtaján tárolhatja. Minden használat előtt rázza fel!

Laboratóriumban igazolt minőség
Vevőink egészsége érdekében az általunk gyártott termékeket független, akkreditált laboratóriumban rendszeresen teszteljük a legmagasabb minőség biztosítása és megőrzése érdekében.

Javasolt adagolás: Tökéletes palacsintákhoz, desszertekhez a nap bármely szakaszában.
 

Figyelmeztetés: Tárolja hűvös, száraz helyen. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, és egy hónapon belül felhasználandó. Használat előtt jól rázza fel. Ne nyelje le, ha allergiás az összetevők bármelyikére.
 

Tápanyagtartalom

 

 

Összetevők: Víz, édesítőszer: eritrit; kakaó (3%), bambuszrost, sűrítőanyag: xantángumi; természetes csokoládé aroma, savanyúságot szabályozó anyag: tejsav; szín: ammónia karamell; só, tartósítószer: nátrium-benzoát; édesítőszer: szukralóz.

A termék tejet (laktózt is beleértve), szóját, földimogyorót, egyéb dióféléket, szezámmagot, gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, rákféléket, halat tartalmazhat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!