Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
Ár:
19.500 Ft (15.354 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: 5% NUTRITION, FULL AS F*CK, FULL AS FUCK

FULL AS F*CK (360 GRAMM) PUSH POP

Ár:
19.500 Ft (15.354 Ft + ÁFA)
Gyártó: Rich Piana 5% Nutrition
Kiszerelés: 350 gr
Egységár: 55,71 Ft/gr
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Ízesítés
Kiszerelés
360 gr
Menny.:db

Leírás

Nincs is annál kielégítőbb, mint egy extrém szivattyú beszerzése. A dolgozó izmaid úgy érzik, mintha mindjárt felrobbannának, nem beszélve arról, hogy teljesen hatalmasnak tűnnek. Kétségtelen, hogy egy nagyszerű pumpa a szemed láttára képes átalakítani a tested. Egy ilyen pumpa arra készteti az izmait, hogy TELJES, MINDEN F*CK-nak tűnjenek.

A nagyszerű szivattyú beszerzése azonban nem csupán vizuális előnyökkel jár. Ennek az az oka, hogy a megnövekedett véráramlás kritikus oxigént és tápanyagokat szállít a dolgozó izmokhoz. Ez javítja az állóképességet, így minden alkalommal a legjobb edzést tudja kihozni.

Természetesen a legtöbb testépítő a lehető legextrémebb pumpát akarja. Megkeresik a piacon az általuk talált legjobb pumpanövelő kiegészítőt. Ha a tökéletes pumpát keresi, akkor a FULL AS F*CK a kívánt pumpás edzés előtti edzés.


A FULL AS F*CK egy teljesen közzétett képletet ad. Itt nincsenek kellékkeverékek. Arról nem is beszélve, hogy komolyan adagolják. Aluladagolás? Ez azoknak a cégeknek szól, amelyek nem hasonlíthatók össze az 5%-os táplálkozással! Ez az erőteljes formula túladagolt nitrogén-monoxid-fokozókat és sejttérfogat-növelőket tartalmaz. Úgy tervezték, hogy fokozza a nitrogén-monoxid-termelést, és vizet vonjon az izmokba.

Arról nem is beszélve, hogy a FULL AS F*CK most jobb, mint valaha! Ismered Rich lankadatlan törekvését a tökéletességre?  A FULL AS F*CK mindig is nagyszerű volt – de most még jobb!

Nézze meg az összetevőket, és készüljön fel élete legjobb szivattyúira! 

L-citrullin – 5 gramm
Tiszta L-citrullinról beszélünk. Sok más pumpás formula kombinálja a citrullint és az almasavat. Ráadásul eleve aluladagolják. Fontos, hogy a teljes adagot megkapja ennek az erős pumpás összetevőnek. A citrullin a májban argininné alakul. Innentől hosszabb ideig tartó, intenzívebb pumpálást tesz lehetővé, mint maga az arginin. A FULL AS F*CK 100% tisztaságú L-citrulint tartalmaz hatékony 5 grammos dózisban. (1) 

L-taurin – 2 gramm
A taurint számos kiegészítőben találja. Szinte mindig benne van az edzés előtt és az energiaitalokban. A taurin egy feltételesen esszenciális aminosav. Elsősorban az agyban, a szívben és a test vázizomzatában található. Csökkenti az idegi impulzusokat az agyban, amelyek növelik a vérnyomást. Mit jelent ez a szivattyúnál? Csökkenti a véráramlással szembeni ellenállást. A jobb véráramlás jobb pumpákat jelent. Ezenkívül a taurin növeli az izomsejtek térfogatát azáltal, hogy vizet von be az izmokba. (2) 

GlycerSize™  (65%-os glicerinpor) – 2 gramm
A taurinhoz hasonlóan a GlycerSize glicerin is növeli az izomsejtek térfogatát. Ezt úgy teszi, hogy vizet húz az izmokba. Ez extrém izomtelítettséget, vagy vízbázisú pumpákat jelent. Ezenkívül a GlycerSize javítja a hidratációt. Ez viszont növeli az állóképességet. (3)

Nitrosigine™  - 500 mg Ez egy szabadalmaztatott komplex, amely kötött argininből és szilíciumból áll. Ennek az összetevőnek van néhány lenyűgöző előnye. Először 6 órával meghosszabbítja a szivattyút. Ez most egy hosszú élettartamú pumpa! Ezenkívül az első adag bevételét követő 30 percen belül hat. (4)

Cukorrépa (gyökér) - 500 mg
A répa jelenleg nagyon népszerű vegyület. A tanulmányok szerint fokozza a véráramlást. Ennek az az oka, hogy nagy mennyiségű nitrátot tartalmaz. Ezenkívül a répa növeli az edzés teljesítményét és csökkenti a fáradtságot. (5)

Dan-Shen kivonat - 100 mg
Ezt más néven Vörös zsálya. Ez egy erős gyógynövénykivonat, amelyet évezredek óta használnak a kínai gyógyászatban. Dan Shenről is kimutatták, hogy drámaian növeli a véráramlást. Ez természetesen jobb szivattyút és jobb tápanyagszállítást jelent. (6)

S7™  - 50 mg
Az S7 egy szabadalmaztatott keverék, amely 7 növényi összetevőt tartalmaz. Ezenkívül nincs szükség nagy dózisra. Az S7 a következőkből áll: zöld kávébab kivonat, zöld tea kivonat, kurkuma, fanyar cseresznye, áfonya, brokkoli és kelkáposzta. Az S7 hatékonyan segíti a szervezetet saját nitrogén-monoxid-termelésének növelésében. (7)

BioPerine® feketebors kivonat  - 5 mg
A BioPerine® feketebors kivonat javítja a benne lévő tápanyagok felszívódását. A jobb felszívódás jobb előnyöket jelent. (8)

Javasolt adagolás:Keverjen össze 1 kanál 8-12 unciával. hideg vízzel, és fogyaszd el 30 perccel edzés előtt. A Full As F*ck® szabadnapokon is használható, ha reggel egy adagot éhgyomorra vesz be.

Figyelmeztetés:Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tárolni!Tárolása:Szorosan lezárva, száraz, hűvös helyen tartandó.

Összetevők:

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékeink

Kiszerelés: 180 tabletta
15.700 Ft (12.362 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 240 kapszula
9.100 Ft (7.165 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 280 gramm
8.000 Ft (6.299 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 120 kapszula
4.800 Ft (3.780 Ft + ÁFA)