Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
Ár:
690 Ft (543 Ft + ÁFA)
Menny.:db

HOT BLOOD HARDCORE SHOT (60 ML) APPLE PEAR

Ár:
690 Ft (543 Ft + ÁFA)
Gyártó: Scitec Nutrition
Kiszerelés: 60 ml
Egységár: 11,50 Ft/ml
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Ízesítés
Kiszerelés
60 ml
Menny.:db

Leírás

  • Cukormentes *
  • 400 mg koffein 60 ml italban

Nincs is annál rosszabb érzés, mintha az öltözőben derül ki, hogy otthon maradt a shaker bekészítve az edzéselőttivel, vagy éppen kong a dobozban az adagolókanál, mikor kevernéd be a kedvenc pre-workoutodat. 

Jó, ha ilyenkor kéznél van egy Hot Blood Hardcore Shot, ami egy előre elkészített edzés előtti formula. Csak tekerd le a kupakot, idd meg a felét (30 ml) edzés előtt, a másik felét (30 ml) pedig edzés közben és a várt hatás nem marad el.

Hogy mi van a palackban? Béta-alanin, zöld tea levélkivonat, tirozin, koffein, taurin, csupa ismerős összetevő. 

Tárazz be Hot Blood Hardcore Shot-al, hogy kéznél legyen, ha szükség van rá!
* Cukormentes: ≤0,5 g cukor/100 ml termék

Javasolt adagolás:Fogyasszon fél adagot (30 ml) 15 perccel edzés előtt és fél adagot edzés közben. Fogyasztás előtt jól rázza fel! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! 

Figyelmeztetés:A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Magas koffeintartalmú [400 mg koffein/adag (60 ml), (667 mg koffein/100 ml termék)]. Fogyasztása gyermekek és terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. A termék fogyasztása ismert alapbetegség, valamint gyógyszerszedés esetén nem javasolt! Szívbetegségben, magas vérnyomásban vagy koffeinérzékenységben szenvedők számára nem ajánlott!
 

Tápanyagtartalom

 

 

 

 

Összetevők:
Alma-körte: ivóvíz, béta-alanin, taurin, édesítőszerek (szorbit, Aceszulfám K, szukralóz), étkezési sav (citromsav), koffein 0,67%, sűrítőanyagok (cellulózgumi, xantángumi, guargumi), L-tirozin, tartósítószer (szorbinsav), zöld tea (Camellia sinensis) levélkivonat 0,07%, aroma, színezék (béta-karotin).
Narancs: ivóvíz, béta-alanin, taurin, édesítőszerek (szorbit, Aceszulfám K, szukralóz), étkezési sav (citromsav), koffein 0,67%, sűrítőanyagok (cellulózgumi, xantángumi, guargumi), L-tirozin, tartósítószer (szorbinsav), zöld tea (Camellia sinensis) levélkivonat 0,07%, aroma, színezék (béta-karotin).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!