Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
Ár:
10.750 Ft (8.465 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: 5% NUTRITION, KILL IT

KILL IT (354 GRAMM) MANGO PINEAPPLE

Ár:
10.750 Ft (8.465 Ft + ÁFA)
Gyártó: Rich Piana 5% Nutrition
Kiszerelés: 354 gramm
Egységár: 30,37 Ft/gramm
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Ízesítés
Mango Pineapple
Kiszerelés
354 gr
Menny.:db

Leírás

A Kill It® az eredeti Rich Piana 5% Nutrition edzés előtti edzésprogram, amely alacsonyabb koffeint használ, több pumpáló és teljesítményt nyújtó összetevővel, ezáltal teljes minden egyben edzés előtt. Ez a Rich egyik kedvenc termékének újraindítása, amely nagyszerű ízéről és nagyszerű pumpájáról ismert!
Ha az edzés előtti edzésről van szó, nem szeretne egy olyan terméket, amely túlterhelt stimulánsokkal, de nem sok mást kínál. A Kill It úgy lett megalkotva, hogy elegendő energiát és fókuszt biztosítson a legkeményebb edzések elvégzéséhez, ugyanakkor megerősíti a pumpát, valamint növeli az erőt és javítja a teljesítményt. Emiatt a Kill It nagyszerű első edzés előtti alkalom, valamint megfelelő választás azoknak a testépítőknek, akik kevesebb koffeint és nagyobb teljesítményt szeretnének.

Kreatin keverék – 1500 mg
Hagyja ezt a Rich Piana 5% Nutrition-re, hogy edzés előtt visszaszerezze ezt a bevált összetevőt! A Kill It Creatine Blend a Creatine MagnaPower®-t, a kreatin-monohidrátot és a kreatin-piruvátot kombinálja, hogy elősegítse a maximális állóképességet és a fokozott erőt, valamint növelje a sejttérfogatot, és mindezt gyomorpanasz vagy puffadás nélkül teszi.

Creatine MagnaPower – Ez a kreatin védjegyzett formája, amely magnéziumhoz kötődik, amely az idegátvitelhez és az izomösszehúzódáshoz szükséges ásványi anyag. Ez a változat javítja a kreatin felszívódását és felhasználását.

Kreatin-monohidrát  – Ez az eredeti kreatin egy változata, amely a 90-es évek elején kezdődött, a kreatin-monohidrát. Ez a változat a leginkább tesztelt és bevált kreatin forma a piacon. A felszívódás javítása érdekében ez mikronizált kreatin részecskéket használ. (1)

Kreatin-piruvát – Ez a változat a kreatint piruváttal köti össze, egy másik vegyülettel, amely részt vesz a Kreb-ciklusban. (2)

NO/Endurance Blend – 7450 mg
Ez a hatásos Blend pumpák és teljesítményfokozók kombinációja, bevált, márkás összetevőket használva.

Béta-alanin – Ez a jól ismert összetevő közvetett módon puffereli a savat és csökkenti a fáradtságot azáltal, hogy növeli a karnozin szintjét a dolgozó izmokban, ezáltal lehetővé teszi, hogy az ismétléseket és sorozatokat mélyen a növekedési zónába tolja. A karnozin béta-alanin és hisztidin aminosavakból áll, természetesen előfordul a szervezetben, és az egyik elsődleges vegyület, amely puffereli a sav felhalmozódását a dolgozó izmokban. (3)

Taurin – A taurin egy feltételesen esszenciális aminosav, amely túlnyomórészt az agyban, a szívben és a test vázizomzatában található. A taurin csökkenti az idegi impulzusokat az agyban, amelyek növelik a vérnyomást, ezáltal csökkentve a véráramlással szembeni ellenállást. Ezenkívül a taurin növeli az izomsejtek térfogatát azáltal, hogy elősegíti a víz felszívását az izmokba. (4)

AgmaMax™ Agmatine Sulfate – Az agmatin az L-arginin metabolitja, egy aminosav, amely az eredeti nitrogén-monoxid-fokozó. Az agmatin közvetve növeli a nitrogén-monoxid szintjét, mivel gátolja az arginázt, az arginin lebontásáért felelős enzimet. Ez hosszabb és „sűrűbb” szivattyúkat jelent a kiterjesztett nitrogén-monoxid hatás miatt. (5)

N-acetil-L-tirozin – Ez a tirozin biológiailag leginkább hozzáférhető formája, ami azt jelenti, hogy a munka elvégzéséhez csak kisebb mennyiségre van szükség. A tirozin egy nagyon népszerű kognitív fokozó, amely növeli a noradrenalin és a dopamin neurotranszmitterek szintjét. Ezen neurotranszmitterek megnövekedett szintje javítja a hangulatot és a fókuszt, miközben enyhíti a szorongást és a stresszt. (6)

COPMax™ Creatinol-O-Phosphate – A béta-alaninhoz hasonlóan a COPMax puffereli a tejsavat, ezáltal növeli az edzési teljesítményt és az állóképességet. Ezenkívül úgy gondolják, hogy fokozza az anaerob glikolízist, amely az ATP izomenergia-rendszer másik aspektusa.

koffein - 250 mg
A Kill It-ben éppen elég koffein van ahhoz, hogy energiát és fókuszt biztosítson idegesség nélkül. Tirozinnal és Rhodiolával kombináltuk, hogy hatékony, de nem elsöprő energiát, fókuszt és éberséget hozzunk létre. 

L-Norvaline – Ez a BCAA L-Valine változata. Az L-Norvaline az argináz enzim gátlásával fejti ki hatását, amely a szervezet NO-termelésének „elzáró szelepe”. Ha gátolja ezt a „szelepet”, drámaian megnövelheti a nitrogén-monoxid termelést.

Rhodiola Rosea kivonat – Ezt a gyógynövénykivonatot adaptogénnek és kognitív képességjavítónak tekintik. Pontosabban, a Rhodiola bizonyítottan enyhíti a mentális fáradtságot és növeli a motivációt. (7)

Javasolt adagolás:Keverj el 1 kanál 6-8 uncia vízzel, és fogyaszd éhgyomorra 30 perccel edzés előtt. Csak edzésnapokon használja. Ne lépje túl a napi 1 adagot.
Az ideális edzési protokoll a közepes és nagy volumenű, intenzív ellenállású gyakorlat, amelyet heti 3-5 napon végeznek olyan súlyokkal, amelyek az egy ismétlési maximum 70-85%-át teszik ki, 6-12 tartományban beállított ismétlésekkel. Nyugodtan edzeni a múltbeli kudarcokat.

 

Figyelmeztetés:Nem ajánlott 18 éven aluliak számára. Ne használja terhes vagy szoptatós állapotban. Fogyasztás előtt konzultáljon egészségügyi szakemberrel, ha bármilyen betegsége van, beleértve, de nem kizárólagosan: cukorbetegség, magas vagy alacsony vérnyomás, szív-, máj- vagy vesebetegség, szívritmuszavar, szélütés, vagy bármilyen vényköteles gyógyszert szed. Hűvös, száraz helyen, napfénytől védve, szorosan lezárt fedéllel tárolandó.
Ezeket a kijelentéseket az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem értékelte. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Tápanyagtartalom

 

 

 

almasav, citromsav, természetes és mesterséges aromák, szilícium-dioxid, glükóz polimerek, szukralóz, aceszulfám K, FD&C sárga No. 5, FD&C Red No. 40

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékeink

Kiszerelés: 100 kapszula
8.900 Ft (7.008 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 60 kapszula
5.000 Ft (3.937 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 60 kapszula
4.490 Ft (3.535 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 60 kapszula
4.100 Ft (3.228 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 200 gr
4.000 Ft (3.150 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 100 tabletta
3.490 Ft (2.748 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 100 kapszula
3.290 Ft (2.591 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 60 kapszula
2.825 Ft (2.224 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 30 kapszula
2.590 Ft 1.200 Ft (945 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 200 tabletta
2.300 Ft (1.811 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 60 kapszula
1.900 Ft (1.496 Ft + ÁFA)