Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
Ár:
11.800 Ft (9.291 Ft + ÁFA)
Menny.:db

PROVEN DIURETIC - WATER PILLS (80 KAPSZULA)

Ár:
11.800 Ft (9.291 Ft + ÁFA)
Gyártó: Gaspari Nutrition
Egységár: 147,50 Ft/kapszula
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiszerelés
80 kapszula
Menny.:db

Leírás

  • Segít elérni a „száraz megjelenést”
  • Nincs görcsölés!
  • Természetes összetevők


NAGYON HELYEZIK DTN8 -AL !!

Minél karcsúbb és tónusosabb lesz, annál inkább észreveszi a víz súlygyarapodását. Azok az emberek, akik boldogan sétálnak 20-30 kiló túlsúllyal, soha nem vennék észre a plusz egy-két kiló vizet. De látod, különösen a „problémás területeiden”. A vizelethajtó gyógyszerek nagyon károsak a vesére, és visszapattanó hatásuk van – több vizet nyer vissza, mint amennyit elvesztett, miután a gyógyszer hatása megszűnik.

Ahhoz, hogy testét biztonságosan és hatékonyan megszabadítsa a felesleges víztől, a Gaspari Nutrition most bevált teljesen természetes vízhajtót kínál. Természetes növényi diuretikumok erős keveréke elektrolit-kiegyensúlyozó formulával, amely segít megelőzni a görcsöket. A bevált teljesen természetes vízhajtóval „kiszáríthatja” és kiélezheti testalkatát, anélkül, hogy izomgörcsöktől kellene aggódnia.


Javasolt adagolás: Étrend-kiegészítőként vegyen be 2 kapszulát naponta kétszer 500 ml vízzel, lehetőleg reggel és délután, vagy a kezelőorvos utasítása szerint.

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos étrendet. Ne feledje, hogy csak az egészséges életmód és a kiegyensúlyozott étrend biztosítja a szervezet megfelelő működését és a jó állapot fenntartását. Ne lépje túl a napi fogyasztásra ajánlott adagokat. A terméket nem használhatják azok, akik allergiásak valamelyik összetevőjére. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, szobahőmérsékleten, szorosan lezárt tartályokban tárolandó Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.
 

Tápanyagtartalom

#GaspariNutrition #ProvenDiuretic #WaterPills #80kapszula #Supplementfacts

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékeink

Kiszerelés: 120 kapszula
10.200 Ft (8.032 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 120 kapszula
10.000 Ft (7.874 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 80 kapszula
6.300 Ft (4.961 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 60 kapszula
4.500 Ft (3.543 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 120 kapszula
4.400 Ft (3.465 Ft + ÁFA)