Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
Ár:
550 Ft (433 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: Ostrovit, Sex Pro Shot Women

SEX PRO WOMEN SHOT (100 ML) WATERMELON STRAWBERRY

Ár:
550 Ft (433 Ft + ÁFA)
Gyártó: OstroVit
Egységár: 5,50 Ft/mililiter
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Ízesítés
Watermelon Strawberry
Kiszerelés
100 ml
Menny.:db

Leírás

Az OstroVit Sex Pro Women Shot akár tíz aktív összetevőből álló készlet egy shot formájában, finom, lédús görögdinnye eper ízzel. A szép nemnek szenteljük – ez a következő készítményünk az OstroVit sorozatból, amely többek között cinket, szelént, B-vitaminokat, aminosavakat, valamint ginzeng, görögszéna és maca gyökér kivonatot tartalmaz. Olyan étrend-kiegészítőt keres, amelynek összetevői segíthetnek fenntartani a libidó szintjét és az általános szexuális teljesítményt a megfelelő szinten? Próbálja ki OstroVit Sex Pro Women Shot 100 ml termékünket – a tökéletes étrend-kiegészítő minden nő számára vitaminokkal, mikrotápanyagokkal és a legjobb minőségű növényi kivonatokkal egy üvegben!

  • finom, gyümölcsös íz - a kiegészítés öröme
  • 100 ml egy italra kész adag
  • a legjobb minőségű kombináció akár 10 hatóanyagból
  • kifejezetten nők számára kifejlesztett formula

Mi a libidó, és a nők is befolyásolhatják-e a szintjét?
A libidó a szexuális vágy, azaz a szexuális szükségletek kielégítésére irányuló izgalom. Szintje számos tényezőtől függ, beleértve a megfelelő hormonális egyensúlyt. A csökkent libidó okai többek között a fizikai aktivitás hiánya, a nem megfelelő étrend és az elégtelen alvás, és leginkább a stressz. Az étrend-kiegészítők világában nem hiányoznak a férfiak általi használatra tervezett készítmények, de jóval kisebb adagot szentelnek a nőknek. Mi is gondoltunk rájuk, és kifejlesztettünk egy formulát egy koncentrált injekcióhoz, amely kiegészítheti napi étrendjét:

A-AKG vagy L-arginin alfa-ketoglutarát - erős hatást mutat a nitrogén-monoxid termelésének és felszabadulásának fokozására, ami hozzájárul a véráramlás javulásához.

L-citrullin-malát - az L-argininhez hasonlóan hozzájárul a véráramlás javulásához, támogatja a szervezetet az arginin és az ornitin szintézisében, ennek köszönhetően hozzájárulhat a vérnyomás szabályozásához és növelheti az izomerőt edzés közben.

Béta-alanin – az izmok pufferoló képességét mutatja, ami késlelteti a fáradtságot a nagy intenzitású edzések során.

Maca gyökér kivonat – úgy gondolják, hogy a Maca pozitívan befolyásolja a libidót és fenntartja a szexuális funkciót.

Ginseng gyökér kivonat - értékes ginsenozidok forrása, amelyek az argininhez hasonlóan fokozzák a nitrogén-monoxid szintézisét, hozzájárulva a véráramlás javulásához. Számos forrás a pszichofizikai teljesítményre gyakorolt ​​pozitív hatásokról is beszámol.

Görögszéna mag kivonat - A görögszéna magját nyálkahártya-tartalma miatt évek óta használják a gyógyászatban.

Cink - segít fenntartani a normál termékenységet és a szaporodási funkciókat, részt vesz a sejtosztódási folyamatban, támogatja az egészséges bőr, haj és köröm megőrzését.

Szelén – segít az egészséges haj és köröm megőrzésében, támogatja az immunrendszer és a pajzsmirigy megfelelő működését.

Niacin - B3-vitamin - segít fenntartani az egészséges bőr állapotát, támogatja az idegrendszer munkáját, így hozzájárul a fáradtság és a fáradtság érzésének csökkentéséhez.

Pantoténsav - B5-vitamin. Többek között hozzájárul a szteroid hormonok, a D-vitamin és egyes neurotranszmitterek megfelelő szintéziséhez és anyagcseréjéhez. Támogatja a normál energia-anyagcserét és az idegrendszer működését is.

Javasolt adagolás: Igyon 1 üveget (100 ml) naponta egyszer, körülbelül 30 perccel a közösülés előtt. Az üledék természetes jelenség. Használat előtt rázza fel. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, 24 órán belül elfogyasztandó.

Figyelmeztetés: Ne fogyasszon, ha allergiás a kiegészítő bármely összetevőjére. Ne keverje alkohollal. A termék nem ajánlott gyermekeknek, terhes nőknek, szoptató nőknek. Az étrend-kiegészítő nem használható a változatos étrend helyettesítésére (helyettesítésére). Kiegyensúlyozott étrend és egészséges életmód javasolt. Száraz, hűvös helyen, 2-25°C-on tárolandó. Napfénytől és fagytól óvjuk. Kisgyermekek elől elzárva tartandó.
 

Tápanyagtartalom

#ostrovit #sexproshotwomen #100ml #watermelon #strawberry

Összetevők: Víz, L-arginin-alfa-ketoglutarát (A-AKG), almalé koncentrátumból 20%, L-citrullin-malát, aromák, béta-alanin, ginzeng gyökér kivonat (Panax ginseng CA Meyer) 20% ginzenozidokra standardizált, cink pikolinát (cink), tartósítószerek: kálium-szorbát, nátrium-benzoát; maca gyökér kivonat (Lepidium meyenii Walp.), görögszéna mag kivonat (Trigonella foenum-graecum L.) DER 4:1, édesítőszerek: szukralóz, aceszulfám K; inozitol-hexanikotinát (niacin), L-szelenometionin (szelén), kalcium-D-pantotenát (pantoténsav).A termék tejet (beleértve a laktózt is), szóját, földimogyorót, egyéb dióféléket, szezámmagot, gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, kagylókat, halat tartalmazhat.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékeink

Kiszerelés: 60 kapszula
1.800 Ft (1.417 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: VI-0012
3.490 Ft (2.748 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 60 kapszula
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 30 tabletta
4.200 Ft (3.307 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 60 tabletta
6.490 Ft (5.110 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 60 tabletta
6.590 Ft (5.189 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 60 kapszula
7.500 Ft (5.906 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: WO-0018
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 120 kapszula
13.300 Ft (10.472 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 180 lágykapszula
21.500 Ft (16.929 Ft + ÁFA)