Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
Ár:
2.700 Ft (2.126 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: Ostrovit, Taurine1500

TAURINE 1500 (120 KAPSZULA)

Ár:
2.700 Ft (2.126 Ft + ÁFA)
Gyártó: OstroVit
Egységár: 22,50 Ft/kapszula
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiszerelés
120 kapszula
Menny.:db

Leírás

Az OstroVit Taurine i1500 mg - taurint nem protogén aminosavnak nevezik , azaz nem része a testfehérjéknek, de szükséges az átalakulásuk folyamatában. Az emberi szervezet kis mennyiségű taurint termel, túl kicsi a fizikai erőfeszítést végzők számára. Ez a hatékonyság növelésének és az erőfeszítésekkel szembeni ellenállásnak tulajdonítható. Emiatt szívesen használják a sportolók, különösen a fokozott fizikai megterheléssel rendelkezők.


Taurin
A taurin számos élettani funkciót lát el. Antioxidáns szerepet játszik, védi a sejteket a szabad gyökök károsodásától. Részt vesz az epesavak képződésében, azaz hatással van az emésztésre, valamint a koleszterin bioszintézisére. A taurin emellett segíti a kreatin izmokhoz való szállítását, ami pozitívan hat az edzés utáni izomregenerációra. A taurint az energetikában is használják, ez annak köszönhető, hogy az alvásminőséget javító és idegnyugtató tulajdonságainak tulajdonítják, ami az energiaitalt fogyasztóknál előfordulhat. Ezenkívül támogatja az agy munkáját és támogatja a szív összehúzódásait. Előfeltétele a sejtek integritásának a szívben, az izmokban, a retinában és az egész központi idegrendszerben.

Az OstroVit Taurine összetevőinek tulajdonságai:
Az L-taurin kulcsszerepet játszik a sportolók táplálékkiegészítésében. Hatékonyan fokozza a regeneratív és prokognitív folyamatokat, és lehetővé teszi, hogy izmaink hatékonyabban és hosszabb ideig működjenek a nehéz és kimerítő edzések során. Az artériáink és vénáink véráramlásának javulását mutatja. Vannak olyan tanulmányok, amelyek összefüggést mutatnak a szervezet alacsony L-taurinszintje és a rossz közérzet vagy akár a depresszió között. Az egyik neurotranszmitter lévén, tökéletesen javítja idegrendszerünk munkáját.

  • Gyorsítsa fel a felépülés ütemét edzés után
  • Támogassa az anabolikus folyamatokat
  • Támogatja a kreatin szállítását
  • Támogatja a fehérjeszintézist
  • Szabályozza az inzulin kiválasztását
  • Elősegítik a szív és a keringési rendszer egészségét
  • Megszüntetik a koffein negatív hatásait
  • Laboratóriumban igazolt minőség

Vevőink egészsége érdekében termékeinket rendszeresen teszteljük független, akkreditált laboratóriumban a legmagasabb minőség biztosítása és megőrzése érdekében.

Javasolt adagolás:1 adag: 1 kapszula. Vegyünk egy adagot naponta étkezések között.

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ne használja a terméket a változatos étrend helyettesítésére (helyettesítésére). Ajánlott a kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód. Ne nyelje le, ha allergiás az összetevők bármelyikére. Gyermekek, terhes vagy szoptató nők nem szedhetik a terméket. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Tápanyagtartalom

#Ostrovit #Taurine1500 #120kapszula #supplementfacts

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékeink