Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
Ár:
5.000 Ft (3.937 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: Ostrovit, Vitamin C 1000mg

VITAMIN C 1000MG (250 KAPSZULA)

Ár:
5.000 Ft (3.937 Ft + ÁFA)
Gyártó: OstroVit
Kiszerelés: 250 kapszula
Egységár: 20,00 Ft/kapszula
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiszerelés
250 kapszula
Menny.:db

Leírás

Az OstroVit C-vitaminja 1000 mg aszkorbinsavat juttat a szervezetbe. A benne lévő összetevők erősítik a védőgátat és támogatják a mikroorganizmusok és vírusok elleni harcot.


L-aszkorbinsav - C-vitamin
Ez egy szerves kémiai vegyület a poliolok csoportjából. Az étrendben nélkülözhetetlen tápanyag, főként a kötőszövetek és a csontok megfelelő működéséért felelős. Biológiailag aktív formája - C-vitamin - redukáló faktorként és koenzimként működik az emberi szervezet számos anyagcsereútjában. A C-vitamint az egyik legfontosabb antioxidánsnak tekintik.

Az OstroVit C-vitamin összetevőinek tulajdonságai:
Ha azt mondjuk, hogy az aszkorbinsav nélkülözhetetlen exogén vegyület, akkor azt a tényt értjük alatta, amely a C-vitamin szintézisének hiányát bizonyítja szervezetünkben, és azt táplálékkal, azaz pótlással kell ellátni. A C-vitaminnak számos értékes tulajdonsága és jótékony hatása van. Itt van néhány közülük:

  • Pozitív hatás véráramlási zavarok esetén
  • Erős antioxidáns, amely eltávolítja sejtjeinkből a felesleges szabad gyököket
  • Kedvezően hat az idegrendszerre és az immunrendszerre
  • A C-vitamin serkentheti az izmok regenerálódását és növekedését, mivel közvetlenül hozzájárul a kollagéntermeléshez (izomszövetet épít)
  • Bizonyított jótékony hatások a sportolók körében
  • Kedvező tulajdonságokat mutat a bőrápolásban - vitamin kozmetika
  • Laboratóriumban igazolt minőség

Vevőink egészsége érdekében termékeinket rendszeresen teszteljük független, akkreditált laboratóriumban a legmagasabb minőség biztosítása és megőrzése érdekében.

Javasolt adagolás:Fogyasszon 1 adagot (1 kapszulát) naponta.

Figyelmeztetés:Ne használja olyan személyeknél, akik hajlamosak vesekőképződésre, vagy akik vesekőben szenvednek. A termék felnőtteknek készült.
Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ne használja a terméket a változatos étrend helyettesítésére (helyettesítésére). Ajánlott a kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód. Ne nyelje le, ha allergiás az összetevők bármelyikére. Gyermekek, terhes vagy szoptató nők nem szedhetik a terméket. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Összetevők:


L-aszkorbinsav (C-vitamin), bevonó összetétel (tömegnövelő anyag: hidroxi-propil-metil-cellulóz).

A termék tejet (laktózt is beleértve), szóját, földimogyorót, egyéb dióféléket, szezámmagot, zabot, tojást, rákféléket, halat tartalmazhat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékeink