Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
Ár:
420 Ft
375 Ft (295 Ft + ÁFA)
Menny.:db

NAPALM IGNITER JUICE SHOT (120 ML) MANGO

Ár:
420 Ft
375 Ft (295 Ft + ÁFA)
Gyártó: Fitness Authority
Kiszerelés: 120 mililiter
Egységár: 3,13 Ft/mililiter
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Ízesítés
Mango
Kiszerelés
120 ml
Menny.:db

Leírás

  • Nagy adag koffein stimulálására 
  • Szilárd edzés előtti lövés formájában – magas felszívódás 
  • Nagy adag béta-alanin és taurin - pumpál és izomerőt 
  • Speciális ginzeng és ashwagandha kiegészítés - energia-kiegészítő, hangulatjavító  
  • Támogatja a sovány izomtömeg építését és az izomregenerációt 

Ha Ön rendszeresen edz, és arról álmodik, hogy jobb sporteredményeket érjen el, akkor tisztában kell lennie azzal, hogy szilárd támogatás nélkül borzasztóan nehéz. A szilárd edzés előtti edzés a sportolók egyik alapvető étrend-kiegészítője. Ennek köszönhetően edzései hosszabbak és intenzívebbek lehetnek. Érdemes elgondolkodni a kiegészítő formáján is, a folyékony edzés előtti készítményben  gyorsabban szívódik fel a készítmény összes összetevője , egyértelműen gyorsabb, mint a tabletták vagy kapszulák esetében. A shot is sokkal könnyebben fogyasztható és tárolható. Ezeket az előnyöket figyelembe véve érdemes megfontolni a Fitness Authority márka NAPALM IGNITER JUICE SHOT (120 ML) MANGO vásárlását.. A termék gazdag formulát tartalmaz, amely átfogóan támogatja az egész testet. A termékben megtalálható a béta-alanin, amely egy aminosav, amely támogatja az izompumpát, támogatja a sovány izomtömeg felépítését és javítja az edzési paramétereket . 

Erős támogatás edzés közben 
Az NAPALM IGNITER JUICE SHOT (120 ML) MANGO  taurint tartalmaz, amely növeli a teljesítményt és a regenerációt, anabolikus tulajdonságokkal rendelkezik. A glükuronolakton javítja a szervezet energiafolyamatait, ennek köszönhetően növeli az edzés időtartamát és az izomhatékonyságot. A theanin, a triptofán, az ashwagandha, a rhodiola rosea és a GABA elősegítik a jó alvást, megnyugtatják és elősegítik az ellazulást . Az alvás elengedhetetlen a szervezet megfelelő regenerálódásához, megfelelő mennyiség hiányában a sportteljesítmény gyorsan romolhat. A koreai ginzeng kivonat növeli a vitalitást és a véráramlást, támogatja az immunitást, segít leküzdeni a stresszt és támogatja a szexuális funkciót.  Az NAPALM IGNITER JUICE SHOT (120 ML) MANGO összetevői támogatják a szervezetet a fokozott fizikai és szellemi megerőltetés időszakában, növelik az állóképességet, maximalizálják a koncentrációs képességet és a reakciósebességet a magas koffeintartalomnak köszönhetően. Ez egy kiváló minőségű felvétel azok számára, akik szeretnék növelni edzési lehetőségeiket. 

Javasolt adagolás: Vegyen be 1 adagot naponta háromszor (1 adag = 30 ml). Használat előtt rázza fel.

Figyelmeztetés:Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ne használja, ha allergiás a termék bármely vegyületére. Ne használja alkohollal. Az étrend-kiegészítőket nem szabad a változatos és kiegyensúlyozott étrend helyettesítésére használni. Változatos és kiegyensúlyozott étrend és egészséges életmód javasolt. Ne lépje túl a napi 400 mg-os koffein adagot minden forrásból. Ha gyógyszert használ, konzultáljon orvosával, mielőtt elkezdi szedni a terméket. Ne használja, ha terhes vagy szoptat. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Legjobb megadás előtt, tételszám (a csomagolás felső részén). Száraz helyen, szobahőmérsékleten (15-25°C) tárolandó. Fénytől védeni kell. Nem fagyasztható. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó és 48 órán belül felhasználandó.

Tápanyagtartalom

 

 

Összetevők: víz, almalé koncentrátumból (20%), béta-alanin, taurin, koffein, glükuronolakton, kolin-bitartarát, γ-aminovajsav (GABA), L-teanin [zöld tealevél kivonat (Camellia sinensis L. ) ; 99% L-teaninra standardizálva], L-triptofán, koreai ginseng gyökér kivonat ( Panax ginseng CA Mey.), ashwagandha gyökér kivonat ( Withania somnifera L.; standard 1,5% withanolid glikozidokra), ginkgo biloba levelek kivonat (Ginkgo biloba L.), Rhodiola rosea gyökér kivonat ( Rhodiola rosea L.; 45% polifenolok; 1% salidrozidok), niacin (nikotinamid), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), sav (citromsav), aroma, tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), édesítőszerek (szukralóz, aceszulfám K, neotám), maltodextrin.
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!