Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
Ár:
3.790 Ft (2.984 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: Pure Gold, ZMB Caps

ZMB (60 KAPSZULA)

Ár:
3.790 Ft (2.984 Ft + ÁFA)
Gyártó: Pure Gold Protein
Kiszerelés: 60 kapszula
Egységár: 63,17 Ft/kapszula
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiszerelés
60 kapszula
Menny.:db

Leírás

ZMB étrend-kiegészítő kapszula cinkkel, magnéziummal és B6 vitaminnal, melyek számos jótékony hatással bírnak az emberi szervezetre.

Cink:

A cink a nagyközönség előtt viszonylag kevéssé ismert építőanyaga a szervezetünknek, pedig számos igen fontos feladata van.

Nélküle nem működne megfelelően az immunrendszerünk, nem gyógyulnának jól a sebek, de a sejtek osztódásában is zavarok keletkeznének. Fontos szereplője a sejtek anyagcseréjének. Szükség van rá mintegy százféle enzim katalitikus aktivitásához, és szerepe van az immunfunkció, a fehérjeszintézis, a sebgyógyulás, a DNS-szintézis és a sejtosztódás folyamataiban. A cink támogatja a magzat normális növekedését és fejlődését a terhesség alatt, gyermekkorban és serdülőkorban, illetve szükséges a megfelelő ízleléshez és szagláshoz is.

 A napi egyenletes cinkbevitelt fent kell tartani, mert a szervezetnek nincs speciális cinktároló rendszere. A megfelelő cinkbevitel az egészséges emberek esetében változik a kor és nem szerint.

Magnézium

A magnézium az emberi szervezet több száz kulcsfontosságú enzimjének működési szabályozásában vesz részt. Jelentős a makrotápanyagok (zsírok, fehérjék, szénhidrátok) felszívódása é az energiatermelő és -felhasználó folyamatok szempontjából. Az idegek és az izmok egyik fő működtető eleme.

Ezzel igazából meg is magyaráztunk, miért van rá ilyen nagy szükségünk, de nézzük meg részletesebben, mit tud nyújtani nekünk a magnézium.

Az általánosan egészséges, változatos, kiegyensúlyozott étrend alapvetően tartalmazza a magnéziumot, viszont vannak olyan helyzetek, amikor étrend-kiegészítővel kell bevinnünk. Diéta, életmódváltás, aktív testedzés, stresszes időszak alatt megnő a szervezetünk magnéziumigénye.

Gondoltad volna, hogy egy megerőltető edzés önmagában akár közel 20%-kal képes megnövelni a szervezetünk magnézium iránti igényét?

A feszültséget és a szorongást is hatékonyan csökkenti a magnézium, így egy stresszesebb, húzósabb időszakban bátran fordulhatunk hozzá. Ez lazító és nyugtató hatásának köszönhető, sőt, a szellemi teljesítőképességet is javítja, így lelkileg és szellemileg is felkészültebben kezeljük a feltornyosult problémákat.

Adagolási javaslat: Szedjen be naponta 1 kapszulát étkezés közben. 

Figyelmeztetés: Kisgyermekek elől elzárva tartandó! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget!.Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült.A terméket napfénytől vagy egyéb hőhatástól védve, 6 és 26 °C közötti hőmérsékleten, valamint 65%-os relatív páratartalom alatt tárolja!


 

Tápanyagtartalom

Összetevők: magnézium-oxid, marha zselatin, csomósodást gátló anyag (magnéziumsztearát), cink-oxid, színezék (vas-oxid), piridoxin hidroklorid.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékeink