Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
Ár:
5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: COLLAGEN, PURE GOLD

COLLAGEN (300 GR) RASPBERRY

Ár:
5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Gyártó: Pure Gold Protein
Kiszerelés: 300 gr
Egységár: 19,97 Ft/gr
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Ízesítés
Kiszerelés
300 gr
Menny.:db

Leírás

 
 

Őrizd meg bőröd feszességét, hajad, körmeid, fogaid, izmaid és csontozatod fiatalságát Pure Gold Protein Collagen-nel!

Napjainkban a kollagén az egyik leghasznosabb étrendkiegészítő, köszönhetően az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásainak, amelyek ráadásul igen gyorsan is jelentkeznek.
A kollagén egy görög eredetű szó (kolla), amely ragasztót jelent. Nevét annak köszönheti, hogy gyakorlatilag ez az a fehérje, ami mindent összetart az emberi testben, szerves részét képezi a csontjainknak, izmainknak, porcainknak, szalagjainknak, fogainknak, körmeinknek, hajunknak, de még a bőrünknek is.

Azonban az emberi szervezet öregedésével testünk kollagén termelése fokozatosan csökken, melynek hatására a fent felsorolt szövetek elkezdenek veszíteni rugalmasságukból, feszességükből.

A fentebb felsoroltakra a megoldás nem más, mint a Pure Gold Protein Collagen. Termékünk kiemelkedően magas, 100%-ban hidrolizált Omnicol™ marhakollagénből készül, amely jelenleg a piacon elérhető egyik legkiemelkedőbb minőségő alapanyagnak mondható. Mutatjuk is, hogy miért;

Az Omnicol™ egy Dán eredetű, 95%-os fehérjetartalmú, enzimatkus hidrolízissel előállított marhakollagén. Ezen gyártási folyamat azért kiemelten fontos, mert a végtermék ennek köszönhetően fog rendkívül gyorsan és csomómentesen oldódni vízben.

Kollagénünk 100%-ban fűvel táplált szarvasmarhából készül, ami kiemelten fontos tényező, mert ekképpen a végtermék Omega3 zsírsavakban gazdag lesz, valamint magasabb lesz a konjugált linolsav (CLA) tartalma is, amely antioxidáns védelmet nyújt. A gabonával táplált szarvasmarhából készült kollagének ezzel ellentétben gyulladásgátló Omega6 zsírsavakban gazdagok, és jóval kevesebb CLA-t tartalmaznak.

A termék másik hatalmas előnye, hogy a legtöbb kollagénnel ellentétben az Omnicol™ nem kizárólag csak az 1-es típusú, hanem a 3-as típusú kollagént is tartalmazza, amely a csontvelőben és a májban is fellelhető.

További előnyök:
• Nem tartalmaz allergéneket
• Laktóz-, glutén-, cukor-, szójamentes
• 100%-ban természetes eredetű
• GMO mentes
• Alacsony zsírtartalom (0.1%)
• E-szám mentes
• Biológiailag hasznosuló kollagént tartalmaz
• Kitűnő aminosav forrás

További hatások:
• Fokozza a telítettséget
• Javítja a csontok erősségét, sűrűségét
• Elősegíti a belek egészségét és az emésztést
• Támogatja az izületek egészségét és a mobilitást
• Fokozza a bőr hidratáltságát és rugalmasságát

Adagolási javaslat: Keverjen össze egy adag (12 g – 1 mérőkanál) italport 300 ml vízzel. A termék fogyasztása reggel vagy a nap folyamán javasolt. Naponta egy adag fogyasztása ajánlott.

Figyelmeztetés: Kisgyermekek elől elzárva tartandó! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget!

Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült.

Tárolás: A terméket napfénytől vagy egyéb hőhatástól védve, 6 és 26 °C közötti hőmérsékleten, valamint 65%-os relatív páratartalom alatt tárolja!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékeink

Kiszerelés: 120 kapszula
4.900 Ft (3.858 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 100 kapszula
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 100 kapszula
3.700 Ft (2.913 Ft + ÁFA)