Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
Ár:
4.800 Ft (3.780 Ft + ÁFA)
Menny.:db

MAGNESIUM CITRATE 210MG (90 TABLETTA)

Ár:
4.800 Ft (3.780 Ft + ÁFA)
Gyártó: Puritan's Pride
Kiszerelés: 90 tabletta
Egységár: 53,33 Ft/kapszula
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiszerelés
90 tabletta
Menny.:db

Leírás

Feldagadt? Székrekedés? Kiszámíthatatlan bélmozgás? Mindezeken keresztül legyen az irányítás. Emésztése beszorulhat, és nem működik zökkenőmentesen a savasság, a stressz és az élelmiszerek nem úgy bomlik le, ahogyan kellene. Ha jobban tudna metabolizálódni. Ó várj, lehet!


A magnézium-citrát megmenti az emésztést. Ez az étrend-kiegészítő segíti az emésztés egészségét, és elősegíti a bélmozgás zökkenőmentes áramlását. Támogatja az anyagcserét, segít az ételek energiává alakításában és zsírégetésben, ami jót tesz a szív egészségének.


Javasolt adagolás: Felnőtteknek egy (1) kaplet naponta 1-2 alkalommal, lehetőleg étkezés közben.

Figyelmeztetés: Ha Ön terhes, szoptat, bármilyen gyógyszert szed vagy bármilyen egészségügyi problémája van, használat előtt konzultáljon orvosával. Hagyja abba a használatát, és forduljon orvosához, ha bármilyen mellékhatás jelentkezik. Tartsa távol gyermekektől. Szobahőmérsékleten tárolandó. Ne használja, ha a kupak alatti tömítés törött vagy hiányzik.

Tápanyagtartalom

 

 

 

 

Összetevők: Növényi cellulóz. <2% tartalma: dikalcium-foszfát, szilícium-dioxid, titán-dioxid színezék, növényi magnézium-sztearát.
 

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékeink