Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
Ár:
13.200 Ft (10.394 Ft + ÁFA)
Menny.:db

VITAMIN C-1000MG WITH BIOFLAVONOIDS & ROSE HIPS (250 TABLETTA)

Ár:
13.200 Ft (10.394 Ft + ÁFA)
Gyártó: Puritan's Pride
Kiszerelés: 250 tabletta
Egységár: 132,00 Ft/tabletta
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kiszerelés
250 tabletta
Menny.:db

Leírás

C-vitamin az immunrendszer egészségéért

 


A szervezet első védelmi vonala, a bőr által létrehozott fizikai gát a C-vitaminra támaszkodik. A C-vitamin szükséges a kollagén, a kötőszövet egyik fontos típusának előállításához.* A kollagén létrehozza a bőr szerkezeti vázát, hogy elősegítse a bőr integritását. , segít hatékonyan megakadályozni a nemkívánatos anyagok bejutását a szervezetbe.

ANTIOXIDÁNS EGÉSZSÉG
A C-vitamin fontos szerepe az immunrendszer egészségében nem áll meg a felszínen.* Az immunválasz kezdeti szakaszában a veleszületett immunrendszer fehérvérsejtjei elindítják a gyulladásos választ, mint a nem kívánt látogatók kezelésére. Gyulladásos állapotban rengeteg szabad gyök képződhet.

A szabad gyökök instabil vegyületek, amelyek megzavarhatják a normál sejt optimális működését. A szabad gyökök nem tudnak különbséget tenni a saját egészséges sejtjei és az immunrendszer célpontja között, így végül károsíthatják saját sejtjeit. A C-vitamin egy erős antioxidáns, amely segít a szabad gyökök elleni küzdelemben.* Ezenkívül elősegíti más antioxidánsok, például az E-vitamin aktív állapotba hozását, hogy fenntartsa az antioxidáns támogatást.*

FEHÉR VÉRSEJTÉT TÁMOGATÓ
A bőr integritásának és antioxidáns egészségének támogatása mellett a C-vitamin elengedhetetlen a fehérvérsejtek optimális működéséhez.* Az immunválasz során a fehérvérsejtek gyors osztódási és szaporodási folyamaton mennek keresztül. A C-vitamin támogatja az adaptív immunválasz fontos B- és T-sejtek termelődését.* Segíti a veleszületett immunrendszer speciális sejtjeit, a fagocitákat is, hogy elvégezzék a munkájukat, bekebelezve a nem kívánt vegyületeket.
A legtöbb más állattal ellentétben az ember nem tudja szintetizálni saját C-vitaminját, ezért azt étrendi forrásokból kell beszerezni. Vízben oldódó vitaminként a C-vitamin könnyen oldódik vízben, de nem raktározódik könnyen a szervezetben. Ez azt jelenti, hogy megfelelő mennyiségű C-vitamint kell fogyasztani minden nap.

A C-vitamin olyan élelmiszerekben található, mint a citrusfélék, eper, sárgadinnye, nyers zöldségek és burgonya. Sajnos a mai rohanó világban sokan nem fogyasztunk annyi gyümölcsöt és zöldséget, amennyit kellene. Az országos felmérések adatai azt mutatják, hogy az amerikaiak nem tartják be a napi gyümölcs- és zöldségbevitelre vonatkozó ajánlásokat, ami azt eredményezi, hogy az amerikaiak mintegy 40%-a jelentős mértékben nem veszi be a megfelelő mennyiségű C -vitamint . módszerek kimeríthetik az élelmiszerek természetes C-vitamin tartalmát.

Napi 200 mg bevitele támogatja a légúti egészséget. * Vegye figyelembe, hogy bár ez a mennyiség megfelelő támogatást nyújt a legtöbb egészséges egyén számára, az aktívan szaporodó és osztódó fehérvérsejteknek még nagyobb C-vitamin-igényük lehet .

Javasolt adagolás: Felnőtteknek naponta egy (1) kapszulát vegyen be, lehetőleg étkezés közben.
 

Figyelmeztetés: Ha Ön terhes, szoptat, bármilyen gyógyszert szed vagy bármilyen egészségügyi problémája van, használat előtt konzultáljon orvosával. Hagyja abba a használatát, és forduljon orvosához, ha bármilyen mellékhatás jelentkezik. Tartsa távol gyermekektől. Szobahőmérsékleten tárolandó. Ne használja, ha a kupak alatti tömítés törött vagy hiányzik.

Összetevők:


Növényi cellulóz. <2% tartalmaz: szilícium-dioxid, növényi magnézium-sztearát.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékeink

Kiszerelés: 250 kapszula
10.900 Ft (8.583 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 250 tabletta
9.900 Ft (7.795 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 90 kapszula
7.800 Ft (6.142 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 250 tabletta
7.690 Ft (6.055 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 500 Kapszula
19.500 Ft (15.354 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 60 kapszula
6.500 Ft (5.118 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 100 tabletta
6.400 Ft (5.039 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 250 kapszula
5.000 Ft (3.937 Ft + ÁFA)
Kiszerelés: 100 kapszula
4.900 Ft (3.858 Ft + ÁFA)